Barátságos meccsen rúgták szét a Liverpool focistájának lábát

Sevilla v Liverpool - Pre-Season Friendly GettyImageRank2 SPORT club soccer soccer
BOSTON, MASSACHUSETTS - JULY 21: Yasser Larouci #65 of Liverpool argues with Sebastien Mathieu Corchia #2 of Sevilla during the second half of a pre-season friendly at Fenway Park on July 21, 2019 in Boston, Massachusetts. Tim Bradbury/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Liverpool 2-1-re kikapott felkészülési meccsen a Sevilla csapatától. A két együttes Bostonban csapott össze, a hangulat pedig finoman fogalmazva sem volt barátságos.

A spanyolok 2-1-re nyertek, de azóta is mindenki Joris Gnagnon brutális megmozdulásáról beszél. Gnagnon a Liverpool mindössze 18 éves hátvédjét, Yasser Laroucit terítette be egy brutális rúgással, amiért azonnal piros lapot kapott.

Larouci hordágyon hagyta el a pályát, sokan attól féltek, súlyos sérülést szenvedett, de a legfrissebb hírek szerint Jürgen Klopp arról beszélt, szerencsére nem lett komoly következménye a rúgásnak.

A Sevilla első gólját egyébként Nolito szerezte, majd a Liverpool BL-hőse, Divock Origi egyenlített. A hajrában, már tíz emberrel szerezte meg a győztes gólt a Sevilla, a fiatal Alejandro Pozo talált a kapuba.

A meccs összefoglalója: