Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Genoa 4-3-ra megnyerte a francia Olympique Lyon elleni felkészülési mérkőzést. Az olasz csapatban pályára lépett a 20 éves Schäfer András, aki becserélése után azonnal főszerepet játszott a Genoa győztes góljában.

Az MTK-tól januárban a Genoához szerződő Schäfer Andrást a 85. percben cserélték be, majd egy perccel később gólpasszt adott Christian Kouaménak.

Schäfer gólpassza 1:40-től látható.

Schäfer Andrást januárban 1 millió euróért igazolta le az a Genoa, amely az egyik legpatinásabb olasz egyesület. 2003 óta azonban egy sokak által pojácának, durvább megfogalmazásban őrültnek tartott vállalkozó, Enrico Preziosi irányít. A korábban Détári Lajost, Rudolf Gergelyt és Tőzsér Dánielt is foglalkoztató együttesnél nem ritkán három számjegyű a teljes keret nagysága, sokan igazi játékostemetőnek tartják.

Tavasszal hatszor már leülhetett a kispadra, de pályára még nem lépett a nagy csapatban bajnoki mérkőzésen.

Egy őrült irányítja a Genoát, ahová most igazolt Schäfer András

Finoman fogalmazva ellentmondásos megítélésű klubba igazolt a napokban Schäfer András. Az MTK fiatal futballistáját az a Genoa szerződtette, amely az egyik legpatinásabb olasz egyesület, 2003 óta azonban egy sokak által pojácának, durvább megfogalmazásban őrültnek tartott vállalkozó, Enrico Preziosi irányít.