Társoldalunk:

Már kaphatók a jegyek a Fradi Valletta elleni meccsére

2019.07.18. 11:43

Már kaphatók a belépőjegyek a Ferencváros idei második hazai rendezésű, jövő szerdai BL-selejtezőjére.

A magyar bajnok szerda este a Ludogorec otthonában elért 3-2-es győzelemmel összesítésben 5-3-ra megnyerte a bolgár együttes elleni párharcot, így a Bajnokok Ligája selejtezőjének 2. fordulójában folytathatja szereplését. Ellenfele a máltai aranyérmes Valletta FC lesz.

A Valletta elleni párharcot július 24-én, szerdán kezdik a zöld-fehérek a Groupama Arénában. A mérkőzés az előzőhöz hasonlóan A kategóriás besorolású, a jegyárak tehát változatlanok a Ludogorec elleni összecsapás áraihoz képest. Online jelenleg is zajlik már a belépők árusítása, személyesen pedig a Groupama Aréna jegypénztárainál válthatnak jegyet a szurkolók, hétfőtől péntekig délelőtt tíz és este hat óra között, szombaton kilenctől délután négyig, valamint a meccsnapon a mérkőzés kezdetéig. Vasárnap zárva vannak a pénztárak. 

A Fradi megérdemelt győzelmet aratott a Ludogorec ellenForrás: Csudai Sándor - Origo

A jegyvásárlás lehetősége már most mindenki számára adott, de a bérletes szurkolók péntek éjfélig vehetnek belépőt a megszokott helyekre. A határidő lejárta után minden szabad szék elérhetővé válik. Bérletet váltani nemcsak az elsőbbség miatt éri meg, ugyanis az idénybérlettel rendelkezők a saját helyükre 30 százalék kedvezményt is kapnak a Valletta elleni mérkőzésre szóló belépők árából - írja honlapján a Fradi.