Rebrov: A játékosaim elhitték, hogy jobb csapat vagyunk

FC Dynamo Kyiv v Besiktas JK - UEFA Champions League NurPhoto General News Decmeber 6 2016 6th December 2016 Dynamo Kiev Ukraine Champions League Group B Olympiyskiy Stadium
Dynamo Kiev's manager Serhiy Rebrov waits for his team's Champions League group B soccer match against Besiktas at the Olympiyskiy stadium in Kiev. Ukraine, Tuesday, December 6, 2016. (Photo by Danil Shamkin/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Ferencváros kettős győzelemmel jutott tovább a Ludogorec ellen a BL-selejtező első körében. A visszavágó utáni sajtótájékoztatón Szergej Rebrov érthetően elégedetten beszélt csapatáról, de Priskin Tamás is nyilatkozott az Origónak.

Munkatársunk jelentése Razgradból.

"Meccs előtt azt mondtam a játékosaimnak, hogy

csapatként jobbak vagyunk a Ludogorecnél, arra kértem őket, hogy ezt a pályán is bizonyítsák.

Szerencsére mindenki hitt a továbbjutásban, végig koncentráltak maradtunk, ennek köszönhető a győzelem. Akkor sem kételkedtem volna a sikerünkben, és ugyanúgy hittem volna a továbbjutásban, ha a belövik a 11-est a bolgárok, mert láttam az elszántságot a fiúkon. Nagy dolog, hogy legutóbb a Bayer Leverkusen lőtt itt három gólt, bár az első meccs eredménye alapján támadnia kellet a Razgardnak, mi pedig kontrázhattunk, két találatunkat is ilyen ellentámadásokból szereztük. Néhányan a stábból már elemezték a következő ellenfelünket, én is megnéztem a tegnapi meccsüket, de most egy kicsit pihenniük kell a játékosoknak, megérdemlik. Utána majd foglalkozunk a Vallettával."

Az Origo kérdésére, hogy hová helyezi ezt a győzelmet és továbbjutást eddigi edzői karrierjében, így válaszolt Szergej Rebrov:

De megérdemelten jutottunk tovább, talán most már egyre többen hisznek bennünk, és közösen még nagyobb sikereket érhetünk el."

Szergej Rebrov szerint az volt a kulcs, hogy a játékosok hittek magukban és a sikerben Forrás: NurPhoto/Danil Shamkin/NurPhoto/Danil Shamkin

A Ferencváros támadója, Priskin Tamás így értékelt: "Nehéz meccsre számítottam, de szerencsére sikerült korán gólt szereznünk, ez rendkívül fontos volt a meccs szempontjából.

A kulcspillanat viszont az volt, amikor Dénes kivédte a 11-est, onnantól végig mi irányítottuk a találkozót.

A második félidő elején nekünk rohantak, de nagyon jókor szereztük a harmadik találatot. Mindenki hatalmasat küzdött, egymásért harcoltunk, ez is kellett a győzelemhez."

A csatár az előző szezont kölcsönben a Haladásnál töltötte, a Szombathelyiekkel kiesett az élvonalból, most viszont a Fradival a BL-selejtező második körére készülhet.