Társoldalunk:

Neymar már Párizsban, de közel sincs minden rendben

2019.07.15. 19:11

Megérkezett Párizsba és megkezdte a felkészülést Neymar, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain brazil támadója. Azonban így sem nyugodhatnak meg a párizsi drukkerek, mivel a Mundo Deportivo beszámolója szerint a PSG és a játékos képviselői három órán keresztül egyeztettek. 

A Barcelonába visszavágyó klasszis hétfőn érkezett meg a francia klubjához, ahol a sérülése után már teljesen egészségesen állhatott munkába. A francia lap szerint azonban továbbra is távozna a PSG-től, azonban a katalán sztárcsapat és a párizsi együttes között még nem született meg a megegyezés az átigazolást illetően.

Neymar távozna a PSG-tőlForrás: AFP/Franck Fife

A Mundo Deportivo úgy tudja, hogy Neymar biztosan nem lép pályára a PSG következő felkészülési mérkőzésén, sőt, egyelőre az sem biztos, hogy elutazik a csapattal a közelgő ázsiai túrára, így próbálva nyomást gyakorolni a párizsi vezetőségre.

A lap úgy tudja, hogy a klub és a játékos képviselői három órán keresztül egyeztettek a jövőt illetően, így nem lenne meglepő, ha hamarosan új fejlemény állna be a Neymar-ügyben.