Vágólapra másolva!
Kórházba került az ausztráliai Perth-ben tartózkodó Manchester United futballcsapatának egyik stábtagja, írja helyik lapok beszámolói alapján a Nemzeti Sport Online.

A West.com.au híroldal beszámolója alapján helyi idő szerint pénteken délután 3 óra körül érkezett meg a mentő az angol sztárcsapat szállásául szolgáló Crown Towers hotelhez, ahonnan paravánok mögé rejtve vittek mentővel a Royal Perth kórházba egy férfit.

A lap információi szerint egy ötven év körüli férfiről van szó, ak a Manchester United stábjának tagja, és feltehetően túladagolás miatt került kórházba, arról azonban nincs információ, hogy illegális szert használt-e, vagy esetleg egy receptköteles gyógyszer gondatlan használatáról van csupán szó.

A klub szóvivője szűkszavú közleményben annyit megerősített, hogy valóban a MU egyik alkalmazottja került kórházba, aki nem a csapat játékosa, és arra kéri az érdeklődőket, hogy tartsák tiszteletben az orvosi titok intézményét.

A Manchester United két mérkőzést játszik a nyugat-ausztráliai városban, előbb szombaton a helyi Perth Glory, majd szerdán az angol másodosztályú Leeds United ellen lép pályára Ole-Gunnar Solskjaer csapata, amelyik ezt követően Kínába utazik tovább.