Vágólapra másolva!
A Liverpool szurkolók nem mindennapi módon heccelték az ősi rivális Manchester United játékosait. A szebb napokat is megélt manchesteri alakulat – amely lemaradt a Bajnokok Ligája szereplésről - gyanútlanul edzett, amikor egyszer csak elrepült egy repülőgép a stadion felett, és elhúzott egy kifeszített üzenetet, ami a Liverpool BL-sikereit hirdette.

A Manchester United Ausztráliában, Perth-ben edzőtáborozik, ahol szombaton megmérkőzik a Perth Glory csapatával, jövő héten pedig az angol másodosztályban szereplő Leeds Uniteddal. A manchesteri focisták éppen a perth-i WACA Stadionban gyakoroltak, amikor elhúzott a fejük fölött egy repülőgép, amely maga után húzott egy kifeszített üzenetet, ami így szólt: "A Liverpool Európa hatszoros bajnoka" - utalva a két BEK és a négy Bajnokok Ligája-győzelemre.

Az üzengetés már régóta része a Manchester United és a Liverpool rivalizálásának. 1994-ben a Liverpool-szurkolók azt írták ki a manchesterieknek, hogy "Come Back When You Have Won 18, vagyis gyertek vissza, ha már 18 bajnoki címet nyertetek."

A 2008/09-es szezonban a Manchester United megnyerte a 18. bajnoki címét, és azonnal jött is a válasz.

A Manchester-szurkolók csattanós válasza Forrás: The Guardian

A Manchester United ezt követően 2010/11-ben is megnyerte a Premier League-et, ezzel megszerezte 19. bajnoki trófeáját, és letaszította a Liverpoolt a bajnoki örökrangsorban. A Vörös Ördögök legutóbb 2013-ban nyertek bajnoki címet Sir Alex Ferguson vezetésével. A skót szakember az 1986-os kinevezésekor azt mondta: "majd én letaszítom a Liverpoolt a rohadt trónjáról".

Tartotta a szavát, hiszen 13 bajnoki címet nyert csapatával, míg a Liverpool 29 éve nem tudott a tabella élén végezni.