Lampard első meccsén nem tudott nyerni a Chelsea-vel

Horizontal FOOTBALL BUST HEADSHOT
Chelsea's newly appointed English head coach Frank Lampard walks onto the pitch at Stamford Bridge in London on July 4, 2019. - Frank Lampard was appointed Chelsea head coach today, confirming a dramatic return for one of the club's greatest ever players. Lampard has signed a three-year contract with the Premier League club, where he spent 13 years and became the team's all-time leading scorer with 211 goals. (Photo by Isabel Infantes / AFP)
Vágólapra másolva!
Első meccsét játszotta új vezetőedzőjével, Frank Lamparddal az angol élvonalbeli Chelsea. Az Európa-liga-győztes klubon azonban majdnem kifogott az ír Bohemian FC az edzőmeccsen. 

A vendég londoniaknál Azpilicueta, Pedro, Zappacosta és Bakayoko is pályára lépett, több sztár azonban hiányzott. A 8. percben szerezték meg a vezetést Batshuayi góljával, az írek a 89. percben egyenlítettek.

Habár a végeredmény kiegyenlített játékot mutat, a statisztika szerint jobb volt a Chelsea: 61 százalékos volt a labdabirtoklásuk az írek 31 százalékával szemben, 650-szer passzoltak, míg a házigazdák mindössze 414-szer.

A meccs után Lampard azt mondta, élvezte a játékot, sajnálja, hogy nem tudtak nyerni, és megköszönte a helyszínen lévő szurkolók támogatását.