Vágólapra másolva!
Szerdán este a magyar bajnok Ferencváros 2-1-re legyőzte a bolgár Ludogorec Razgrad csapatát a Bajnokok Ligája selejtező első fordulójának odavágó mérkőzésén. A találkozó után Lovrencsics Gergő, a Fradi csapatkapitánya kiemelte, hogy az új játékosok átvették a csapat mentalitását, míg a kapus Dibusz Dénes a remek védekezésben látta a siker titkát.

„Nagyon nehéz visszavágó lesz, mert a támadószekcióban gyors játékosaik vannak. Tanulnunk kell ebből a mérkőzésből. Nagyon kemény kilencven perc elé nézünk, de nagy esélyünk van a továbbjutásra.

– mondta a lefújás után az M4 Sport kamerája előtt Lovrencsics Gergő, a Ferencváros csapatkapitánya.

Szergej Rebrov remekül felkészítette csapatát a mérkőzésre Forrás: Csudai Sándor - Origo

„A felénél tartunk, de már sokkal több információnk van az ellenfélről. Nagyon kemény visszavágót kell játszanunk.

– értékelt Szergej Rebrov, a Ferencváros edzője.

„Veszélyes az eredmény, de nagy fegyvertény legyőzni ezt a csapatot, bármilyen különbséggel. Örüljünk, hogy nyertünk – kezdte Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa.

A lehetséges legerősebb ellenfelet kaptuk, de mi is minőségi csapat vagyunk, ezt ma is bizonyítottuk. Erre kicsit rá kell tenni a visszavágón is, és meglesz a továbbjutás" – tette hozzá a Fradi kapusa.

A Fradi megérdemelt győzelmet aratott a Ludogorec ellen Forrás: Csudai Sándor - Origo

A visszavágót jövő szerdán rendezik Razgradban. A főtáblás részvételért a Ferencvárosnak négy ellenfelet kellene búcsúztatnia, a második körben a luxemburgi Dudelange vagy a máltai Valletta FC lenne az ellenfele. Utóbbi párharc első, luxemburgi felvonása 2-2-vel ért véget kedden