A Real Madrid ajánlatot tett Pogbáért

fbl Horizontal
Manchester United's French midfielder Paul Pogba leaves the pitch after being shown a red card during the first leg of the UEFA Champions League round of 16 football match between Manchester United and Paris Saint-Germain (PSG) at Old Trafford in Manchester, north-west England on February 12, 2019. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Angol sajtóhírek a francia L'Equipe-re hivatkozva arról számoltak be hétfőn, hogy a Real Madrid ajánlatott tett a Manchester Unitedből elvágyódó francia középpályásért, Paul Pogbáért.

A királyi gárda 80 millió eurót, valamint Gareth Bale játékjogát ajánlotta fel Pogbáért cserébe, aki honfitársához, Antoine Griezmannhoz hasonlóan annak ellenére nem kezdené meg jelenlegi csapatával a felkészülést, hogy szerződés köti az MU-hoz.

A Real elnöke, Florentino Pérez 150 millió eurót sem sajnálna a játékosért, annál többet azonban nem szívesen fizetne ki, a walesi elcserélésével pedig két legyet ütne egy csapásra: köztudott, hogy Bale viszonya mind a szurkolókkal, mind a vezetőedző Zinadine Zidane-nal megromlott, távozásával pedig egy belső probléma is elhárulna, és annyi pénzt sem kellene kifizetni Pogbáért.

Első hírek szerint a manchesteriek elutasították az ajánlatot, hivatalos megerősítés viszont még nem történt az ügyben.