A Chelsea játékosáért harcolhat az MU és a PSG

Chelsea
Chelsea's French striker Olivier Giroud (C), Chelsea's French midfielder N'Golo Kante (L) and Chelsea's French midfielder Tiemoue Bakayoko (R) pose with the trophy as Chelsea's players celebrate their win on the pitch after the English FA Cup final football match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London on May 19, 2018. - Chelsea beat Manchester United 1-0 to lift the FA Cup thanks to Eden Hazard's penalty at Wembley on Saturday to salvage a disappointing season. (Photo by Ian KINGTON / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
Francia sajtóhírek szerint a Manchester United és a Paris Saint-Germain is élénken érdeklődik a Chelsea középpályásáért, Tiémoué Bakayokóért.

A 24 éves középpályás az előző szezont kölcsönben az AC Milannál töltötte, ám az olaszok végül nem szerződteték a játékost, aki visszatért a londoniakhoz, és már meg is kezdte a felkészülést a kékekkel. Frank Lampard, a Chelsea múlt héten kinevezett új edzője elmondta, mindenkinek megadja a lehetőséget a bizonyításra, erre ezen a héten az írországi edzőtáborban lesz lehetősége a labdarúgóknak.

Bakayokót szívesen látná a soraiban a Manchester United és a PSG is, de állítólag Unai Emery és az Arsenal is tapogatózott már a városi riválisnál.