A Premier League-be tart a Real háromszoros BL-győztes játékosa

Club Atletico de Madrid v Real Madrid CF - La Liga Atletico de Madrid Real Madrid La Liga Futbol Soccer Calcio Deporte SPORT Sergio Ramos Lucas Vazquez PLAYER Football player Sports Team sport SOCCER PLAYER SPORTS EQUIPMENT BALL GAME CHAMPIONSHIP Sport ve
Sergio Ramos and Lucas Vazquez of Real Madrid celebrating a goal during La Liga match between Atletico de Madrid and Real Madrid at Wanda Metropolitano in Madrid Spain. February 09, 2018. (Photo by PeterSabok/COOLMedia/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A spanyol AS értesülése szerint a Premier League-ben szereplő Arsenal ajánlatott tett a Real Madrid háromszoros BL-győztes támadójáért, Lucas Vázquezért.

Az észak-londoni klub állítólag 35 millió eurót kínált a Real Madridnak a 28 éves támadóért, aki az előző szezonban csak 11-szer játszott 90 percet.

Lucas Vázquez (középen) lehet az Arsenal legnagyobb nyári fogása Forrás: AFP/Josep Lago

A Real Madrid állítólag elfogadta az ajánlatot a saját nevelésű játékosáért, az átigazolást pedig gyorsan véglegesítenék, mert hétfőn elindulnak a tengerentúli túrára.

A kilencszeres spanyol válogatott Lucas Vázquez az előző szezonban 47 tétmeccsen 5 gólig és 4 gólpasszig jutott, de csak kiegészítő ember Zinédine Zidane csapatában, míg az Arsenalban könnyen főszereplővé léphetne elő.

Az Arsenal első számú nyári célpontja a Crystal Palace elefántcsontparti szélsője, Wilfried Zaha volt, azonban a londoni klub 70 millió fontot kért a játékosért, ezt pedig sokallta az Arsenal.