Eldőlt Buffon jövője, holnap esik át az orvosi vizsgálatokon

FOOTBALL - FRENCH CHAMP - L1 - PARIS SAINT-GERMAIN v CAEN 2019 AOUT AUGUST CAEN CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP FOOT FOOTBALL France FRENCH LIGUE 1 Paris PSG Soccer SPORT
PSG Gianluigi Buffon enters the pitch during the French championship L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Caen on August 12th, 2018 at Parc des Princes, Paris, France - Photo Geoffroy Van der Hasselt / DPPI
Vágólapra másolva!
Az olasz lapok szerint eldőlt Gianluigi Buffon jövője, ugyanis a világbajnok kapus mindenben megegyezett a korábbi klubjával, a Juventusszal. A 41 éves játékos csütörtök reggel fog átesni az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.

A Sky Sport és a Football Italia egybehangzó értesülése szerint a legendás olasz kapus és a Juventus a tárgyalások végére ért, minden részletben megegyeztek a felek, így eldőlt, hogy a 41 éves focista visszatér a korábbi klubjához.

Buffon visszatér a Juventushoz Forrás: DPPI/Geoffroy Van Der Hasselt

A hírek szerint a PSG-től távozó Buffon csütörtökön reggel esik át az orvosi vizsgálatokon, és azt követően írhatja alá az új szerződését. Az olasz átigazolási hírekben mindig jól értesült Gianluca Di Marzio a Twitteren számolt be arról, hogy egy évre szól majd a kontraktus.

Buffon leigazolásával nagy valószínűséggel az is eldőlt, hogy a kétszeres válogatott Mattia Perin távozik a klubtól. Ez már csak azért sem meglepő, mert mindössze kilenc tétmérkőzésen védett az elmúlt szezonban, pedig épp a rutinos kapus helyére igazolták le egy éve.