Vágólapra másolva!
Szerdán hajnalban, magyar idő szerint 2.30-kor rendezik a Copa América első elődöntőjét, ahol a házigazda brazil válogatott az argentin csapattal játszik Mineiraóban. Az AP beszámolója szerint a brazilok lesznek kipihentebbek a meccsre, ugyanis az argentinokat telefonbetyárok zaklatták a mérkőzés előtt.

Kedden hajnalban negyed kettőkor, az argentin válogatott szállása mellett tűzijátékok és petárdák robbantak. Lionel Messiék ébresztőhívást kaptak, pedig nem rendeltek ilyet a szálloda recepcióján. Állítólag már reggel fél hétkor telefonon zaklatták az argentinokat.

Eddig sem Lionel Messiék voltak az esélyesek Forrás: AFP/Pedro Ugarte

Az AP emlékeztetett rá, hogy a dél-amerikai fanatikusok gyakran próbálkoznak hasonló trükkökkel a vb-selejtezők és a Libertadores-kupa meccsek előtt is.

A két csapat 2016 novemberében játszott vb-selejtezője előtt is ugyanígy zaklatták az argentinokat, a meccset végül 3-0-ra megnyerték a brazilok Coutinho, Neymar és Paulinho góljaival.

Az argentinok Messiért játszanak a brazilok elleni Copa-elődöntőben

Szerdán hajnalban, magyar idő szerint 2.30-kor rendezik a Copa América első elődöntőjét, ahol a házigazda brazil válogatott a Lionel Messi nevével fémjelzett argentin csapattal játszik Mineiraóban. A házigazda brazilok felkészülése nem volt zökkenőmentes, ugyanis a csapat legnagyobb sztárját, a csapatkapitányi tisztségétől megfosztott Neymart június elején nemi erőszakkal vádolta meg egy brazil modell.