Társoldalunk:

Marad a Manchester Unitednél az angol válogatott sztárfocista

2019.07.01. 15:25

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2023 júniusáig meghosszabbította Marcus Rashford szerződését. 

Brit média értesülései szerint heti 250 ezer fontot keres majd a 21 éves támadó – hétéves kora óta az MU játékosa –, aki nagyon boldog volt a hosszabbítást követően.

„A Manchester United mindent megtett értem az eddigi életemben. Ez a klub formált engem játékosként és személyként egyaránt. Szeretnék köszönetet mondani a szakmai stábnak, akik mindent megtesznek a fejlődésem érdekében. Minden meg fogok tenni azért, hogy a Manchester United visszakerüljön az őt megillető helyére, mert a szurkolók nagyon megérdemlik a siker” – mondta a fiatal kora ellenére már 32-szeres válogatott focista.

Marcus Rashford továbbra is Ole Gunnar Solskjaer kezei alatt dolgozhatForrás: premierleague.com

A klub menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer elmondta, Rashford a generációjának az egyik legjobbja, akiben minden megvan, hogy tovább fejlődjön. A norvég szakember hozzátette, hogy 21 éves kora ellenére már nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, fantasztikus jövő előtt áll, így nagyon örül a hosszabbításnak.

Az új megállapodás 2023 nyaráig szól, s egy évvel meghosszabbítható.