Társoldalunk:

A liga elnöke nem kér Neymar visszatéréséből

2019.07.01. 12:52

A La Liga elnöke, Javier Tebas szerint nem biztos, hogy jót tenne a bajnokságnak, ha Neymar visszatérne Spanyolországba.

„Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy megteremtsük a bajnokság igazi értékeit, és nem szeretnénk a La Liga arculatán változtatni” – mondta Tebas.

Az elnök elmondta, ha rajta múlna, nem kérne Neymar visszatéréséből, szerinte ugyanis a Paris Saint-Germain játékosának pályán kívüli magatartása nem tenne jót a bajnokságnak.

Neymart nem látná mindenki szívesen újra BarcelonábanForrás: AFP/Nicolas Tucat

Neymar 2017-ben 222 millió euróért lett a PSG játékosa, sokak szerint pedig most arra készül, hogy visszatérjen a Barcelonába. Neymar pályán kívüli viselkedését már sok kritika érte, főleg azért, mert sérülten is bulizni jár, illetve a Francia-kupa döntője után megütött egy szurkolót az eredményhirdetés előtt, de például a Bajnokok Ligájában a Manchester United elleni kiesés után is eltiltották, amiért a közösségi oldalain kritizálta a játékvezetőket és a videobírót.

„Mindig szeretnénk, ha a legjobbak játszanának a spanyol bajnokságban, de Neymar viselkedése nem tenne jót a bajnokságnak, mert a hírek mindig arról szólnának, hogy éppen mit csinál a brazil” – mondta még el Tebas.