Vágólapra másolva!
A múlt héten az angol Arsenal ajánlatáról írt a sajtó Szoboszlai Dominikkel kapcsolatban, a legfrissebb hírek szerint pedig már a katalán sztárcsapat, az FC Barcelona és a német Borussia Dortmund is vinné a Red Bull Salzburg fiatal magyar focistáját.

A katalán Sport információja szerint

a magyar válogatott játékos felkeltette a Barcelona érdeklődését.

A lap megemlíti, hogy a 18 éves Szoboszlai az európai futball egyik legnagyobb ígérete, akit számos topcsapat meg szeretne szerezni, köztük a La Liga címvédője is.

Közben sport-90.de szerint a Borussia Dortmund is kinézte magának a tehetséges labdarúgót,

ám hozzátette a lap, mivel 2022-ig hosszabbított nemrég az osztrák klubjával, biztosan nem lenne olcsó a megszerzése. A BVB-nél azonban ez biztosan nem lenne akadály, mivel a nyáron már 127.5 millió eurót költöttek erősítésre – Mats Hummels (Bayern München), Nico Schulz (Hoffenheim), Thorgan Hazard (Mönchengladbach), Julian Brandt (Leverkusen), Paco Alcácer (FC Barcelona).

Szoboszlai Dominik iránt hatalmas az érdeklődés Forrás: Red Bull Salzburg/Twitter

Szoboszlai viszont nagy valószínűséggel marad Salzburgban, télig legalábbis biztosan, mivel a klubja a Bajnokok Ligája előtt nem szeretné elengedni. Az újabb sajtóhírekre Szoboszlai Dominik ügynöke, Esterházy Mátyás reagált az nso.hu megkeresésére.

„A hírt, hogy európai élbajnokságok számos klubja, köztük

, és a magyar válogatott hasznára lenni. Dominik nagyon jó úton jár, ezen az úton szeretnénk továbbra is haladni. Ez a magyar futball globális és Dominik személyes érdeke is."