Vágólapra másolva!
Az olasz sportmediaset értesülése szerint Cristiano Ronaldo 9 éves fiát, Cristiano Juniort szeretné leigazolni apja nevelőklubja, a Sporting Lisszabon.

Ronaldo 9 éves kisfia jelenleg a Juventus utánpótláscsapatában focizik, nem is akárhogyan. Tavaly mesternégyessel mutatkozott be az U9-es csapatban, nem hivatalos források szerint 35 mérkőzésen 56 gólt szerzett az idényben.

Cristiano Jr. minden mozdulatát édesapjától örökölte Forrás: Picture-Alliance/AFP/Norbert Prümen

Cristiano Ronaldo 1997-ben került a Sporting akadémiájára, ahol végigjárta a ranglétrát. Az első felnőtt csapatban eltöltött idénye után 2003 augusztusában lecsapott rá a Manchester United, és ahogy mondani szokás, a többi már történelem.

Az ötszörös aranylabdás már többször is kiemelte, nagyon szeretné, ha fiából is profi focista lenne, és ehhez kész megadni neki minden segítséget.

Cristiano Junior klubváltása minden bizonnyal családi döntés lesz, mivel a 34 éves Ronaldo a Juventus játékos, így Torinóból nem fog visszaköltözni Lisszabonban. Azonban a Sporting vezetősége már megkörnyékezte Ronaldo édesanyját, Dolores Aveiro, akinek komoly beleszólása lehet a klubváltásba.