Nemi erőszakkal vádolja egy nő Neymart

Brazil's footballer Neymar during a training session of the national team at the Granja Comary sport complex in Teresopolis
Brazil's footballer Neymar during a training session of the national team at the Granja Comary sport complex in Teresopolis, Brazil, on May 26, 2019 for the Copa America football tournament, wich take places is Brazil from 14 June until 7 July. Photo: ANDRE FABIANO/CODIGO19/ESTADAO CONTEUDO
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo után most Neymart vádolja nemi erőszakkal egy nő. Az eset állítása szerint idén májusban történt egy párizsi szállodában.

Az UOL.com brazil híroldal információi szerint a nő a Santo Amaró-i rendőrség nővédelmi osztályán tett feljelentést a Paris Saint-Germain és a brazil válogatott sztárja ellen.

Neymarnak így nem lesz könnyű a Copa Américára koncentrálnia Forrás: Agęncia Estado/Copyright © Agęncia Estado. Todos os direitos reservados/Andre Fabiano

A sértett elmondása szerint az Instagramon ismerkedtek meg, majd Neymar május közepén meghívta Párizsba, ahol egy Gallo nevű ismerősük szervezte meg a randit. Május 15-én a Diadalív közelében lévő egyik szállodában meg is jelent Neymar, aki ittas volt, és kezdettől fogva agresszíven lépett fel, és a nő akarata ellenére kényszerítette őt szexuális együttlétre.

Május 17-én a nő haza is utazott Párizsból, érzelmileg roppant mód megviselték a történtek, ezért határozott csak most úgy, hogy megteszi a feljelentést, aminek a tényét a helyi ügyészség is megerősítette a lapnak.

A brazil válogatottal a június 14-én kezdődő, hazai rendezésű Copa Américára készülő Neymar, természetesen, nem kívánta kommentálni a történteket, ügyvédjei annyit mondtak, hogy amíg nem kapnak hivatalos idézést, addig nem nyilatkoznak.