Vágólapra másolva!
A következő szezonban Tomiszlav Szivics irányítja majd vezetőedzőként a labdarúgó OTP Bank Ligában idén nyolcadikként végző Paksi FC csapatát. A régi-új edző látványos, gólgazdag meccseket ígér a paksi szurkolóknak, ebben pedig nagy segítségére lehet a ferencvárosi Böde Dániel.

Szivics a Borsnak nyilatkozva elmondta, szeretném, ha a csapata annyi gólt lőne egy-egy meccsen, amennyit csak tud, hogy ezzel kiszolgálja a közönségünket. Ehhez viszont mindenképpen meg kell erősíteni a csapatot,

a tréner szerint az egyik kiszemelt a Ferencváros támadója, Böde Dániel.

Böde Dániel visszatérhet Paksra Forrás: MTI/Illyés Tibor

„Szerencsére Haraszti Zsolt ügyvezető él-hal a paksi fociért, ennek is köszönhetem, hogy remek kerettel dolgozhatok majd együtt.

Elképzelhető, hogy Böde Dani visszatér,

ez nagyon sokat jelentene a csapatnak mind az emberi oldala, mind a góljai szempontjából" – mondta Tomiszlav Szivics.

Az átigazolás nem lenne meglepő, mivel Böde korábban hat évet húzott le Pakson – 155 meccsen 40 gólt lőtt –, mielőtt a Fradihoz került, ráadásul a támadó a fővárosi klub 30. bajnoki címének az ünneplése közben elárulta, hogy nagyobb esélyt lát a váltásra, mint arra, hogy maradjon a címvédőnél.

– mondta korábban Böde.

Hamarosan kezdődik a felkészülés a Ferencvárosnál a BL-selejtezőkre, úgyhogy nem kell már sokat várni arra, hogy eldőljön Böde Dániel sorsa.