Az UEFA nem akarja összeereszteni az angolokat egy BL-döntős meccsnézésre

Ahead of UEFA Champions League final UEFA Champions League Spain SPORT STADIUM Madrid advertisement photography Club Soccer Liverpool F.C. Fan - Enthusiast Setting Wanda Metropolitano 2019 Tottenham Hotspur F.C. Soccer - Sport
MADRID, SPAIN - MAY 30 : A woman poses with the advertisement of the 2019 Champions League Final in Madrid, Spain on May 30, 2019. Madrid will host the UEFA Champions League final between Liverpool FC and Tottenham Hotspur on June 1, 2019 at the Wanda Metropolitano Stadium. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Szombat este kilenc órától Madridban rendezik a Bajnokok Ligája döntőt, ahol a Tottenham a Liverpool mérkőzik a legrangosabb európai kupatrófeáért. Az UEFA a "Bajnokok Fesztiválja" elnevezésű programban csütörtöktől vasárnapig szórakoztatja a Madridba kilátogató szurkolókat, azonban a kivetítős meccsnézés elmarad.

A "Bajnokok Fesztiválja" négy napon keresztül, csütörtöktől egészen vasárnap estig tart. A Madridba kilátogató szurkolókra négy helyszínen várnak izgalmas programok a kispályás focitól a trófeával fotózkodásig.

A Madrid főterén sorra kerül programok listája Forrás: uefa.com

Az UEFA programfüzetéből azonban kiderül, hogy Madrid főterén szombat este hat órától bezár a bazár, így Tottenham-Liverpool összecsapás alatt nem lesz kivetítős meccsnézés. Az európai szövetség az okokról nem írt, de minden bizonnyal az állhat a háttérben, hogy nem szeretnék, hogy Spurs és Pool szurkolók egymásnak essenek a többezres embertömegben.

Így a Madridba ellátogató, stadionból kirekedt szurkolóknak keresniük kell egy kocsmát, ahol békésen megnézhetik a szombati Bajnokok Ligája döntőt. Reméljük, a fociról marad majd emlékezetes az összecsapás.