A PSG sztárja beleegyezett, hogy eladják Madridba

fbl TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL BUST EMBRACE JOY
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe (C) is congratulated by Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (R) and Paris Saint-Germain's Uruguayan forward Edinson Cavani (L) after scoring a goal during the French L1 football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Angers (SCO), on August 25, 2018 at the Parc des Princes in Paris. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Vágólapra másolva!
A spanyol El Mundo Deportivo lap szerint a Paris St. Germain csatára, Edinson Cavani az Atlético Madridhoz igazolhat.

A spanyol újság a Cadena Ser rádió információjára hivatkozva írta meg, hogy az uruguayi gólvágó készen áll a váltásra, és ezt közölte a párizsi klub vezetőségével. Cavani szerződése 2020 nyarán jár le, de a hírek szerint már most szeretne távozni.

Egy feltételt azért szabott, méghozzá azt, hogy az Atlético szabaduljon meg Diego Costától, akinek valószínűleg egyébként is meg vannak számlálva a napjai, miután összeveszett Diego Simeonéval, és az utolsó nyolc bajnokin már nem is játszott.

A csatár állítólag Kínába távozik, ezzel Cavani zöld utat kaphat Madrid felé.

Az Atlético addig sem tétlenkedik, ugyanis 20 millió euróért (6,5 milliárd forintért) szerződtette Felipét, az FC Porto brazil labdarúgóját. A portugál klub közlése szerint a 30 éves hátvéd 2016-ban szerződött Portóba, az azóta eltelt időszakban 142 alkalommal lépett pályára a csapat színeiben.

A madridi együttesből Antoine Griezmann mellett négy védő is távozik a nyáron: Diego Simeone vezetőedzőnek Diego Godínt, Filipe Luist, Juanfrant és Lucas Hernandezt kell pótolnia.