Az MTK korábbi edzője veheti át a Gyirmótot

Tamási Zsolt, MTK
Tamási Zsolt nem tudta az NB I-ben tartani az MTK-t
Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Tamási Zsolt lehet a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr új vezetőedzője.

Hivatalos bejelentés még nincs, de a lap úgy tudja, jó esély van rá, hogy a korábban az MTK-nál is megfordult szakember kövesse Hannich Pétert a Gyirmót FC Győrnél.

Tamási Zsolt nem tudta az NB I-ben tartani az MTK-t 2016-ban Forrás: Földi Imre/mtkbudapest.hu

Az 53 éves szakember korábban Győrben Garami József és Varga Zoltán mellett dolgozott, majd átvette az NB I-es ETO irányítását. Ezt követően a Vasasnál, 2005 óta az MTK utánpótlásánál, illetve a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatójaként tevékenykedett, mielőtt 2016 végén kinevezték az első csapat vezetőedzőjévé. A bennmaradást vele sem tudta kiharcolni a fővárosi együttes, így mindössze fél év után távozott. 2017 novemberétől ő volt az ETO FC Győr utánpótlásért felelős szakmai igazgatója, ám egy évvel később távoznia kellett a Rába-partiaktól.

A feljutásról lemaradó Gyirmót március végén, a Budaörs elleni zakó után menesztette Szepessy Lászlót, innentől Hannich Péter szakmai igazgató látta el vezetőedzői feladatokat, ám csütörtökön közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal.