Ronaldo szívességet kért a Real Madridtól

vinicius junior
Real Madrid's Brazilian forward Vinicius Junior reacts as he walks off the pitch after getting injured during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Real Madrid CF and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 5, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Szívességet kért korábbi klubjától, a Real Madridtól a brazil Ronaldo. A madridiak egykori csillaga néhány hónapja, 2018 szeptemberében lett többségi tulajdonos a La Ligában szereplő Real Valladolidnál, miután megvette a spanyol élvonalban szereplő klub tulajdonrészének 51 százalékát. Eddig nem igazán szólt bele a csapat működésébe, de most, miután éppen csak megmenekültek a kieséstől, kicsit erősítene a játékosállományon. Ehhez pedig korábbi csapata segítségére is számít.

Ronaldo ugyanis szeretné, ha Vinícius Junior a Real Valladolid játékosa lenne, ami egybe is vágna a madridiak terveivel, mert ők szívesen kölcsönadnák egy élvonalbeli klubhoz, hogy felvegye a bajnokság ritmusát. Spanyol lapinformációk szerint azonban Ronaldo azt kérte a Real Madridtól, hogy kölcsönjátéka alatt ők állják Vinícius fizetését.

Vinicius jól jöhet Ronaldóéknak Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Könnyen lehet, hogy létrejön az ügylet, a brazil csillag ugyanis kifejezetten jó kapcsolatban van a Real Madrid vezetésével, Florentino Pérez elnökkel szinte baráti a viszonya.