Vágólapra másolva!
Az MTK Budapest labdarúgócsapata az OTP Bank Liga 2018/19-es idényében a 11. helyen végzett és ezzel kiesett a magyar bajnokság élvonalából, ennek pedig személyi következményei is lettek a klubnál. A fővárosi csapat ugyanis nem hosszabbít szerződést Lucsánszky Tamással, aki távozik az immár másodosztályú együttestől.

Az MTK a hivatalos oldalán adott ki közleményt, amelyben elsősorban elnézést kérnek a szurkolóiktól, majd megemlítik, hogy a jövőben nem tartanak igényt a csapatot év közben átvevő tréner szolgálataira.

Lucsánszky Tamással nem hosszabbítanak az MTK-nál Forrás: MTK Budapest

„Mind csalódottak vagyunk, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a jövő a még keményebb munkáról, a győzelmekről és az élvonalba való visszajutásról szóljon. Ezzel együtt

az MTK Budapest Labdarúgó Zrt. úgy döntött, hogy Feczkó Tamás után Lucsánszky Tamás munkáját is megköszöni és az edző lejáró szerződését nem hosszabbítja meg"

– írta a kék-fehér klub.

Lucsánszky március közepén vette át a csapat irányítását Feczkó Tamástól, de nem sikerült az élvonalban tartania az újonc együttest. Irányításával az MTK kilenc mérkőzésen nyolc vereséget szenvedett, és mindössze három pontot szerzett.