Arjen Robben visszatérhet a Premier League-be

Soccer Champions League / FC Bayern Munich-Benfica Lisbon 5-1. 2018 2019 Sport Sports 19 MATCH international jersey GAME database sp PROFESSIONAL CHAMPION football football club club team UEFA Germany FCB european competition germany europe professional f
Arjen ROBBEN (FC Bayern Munich), laughs, laughs, laughsd, optimistic, cheerful, action, single image, single cut motive, half figure, half fiv action, single image, single cut motive, half figure, half figure. FC Bayern Munich (M) - Benfica Lisbon 5-1, Football Champions League, Group E, on 27/11/2018. ALLIANZAREN A. DFL REGULATION PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPH AS IMAGE SEQUENCES AND / OR QUASI VIDEO. | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Az már korábban eldőlt, hogy a szezon végén, 10 év után távozik Münchenből a Bayern klasszisa, Arjen Robben, most azonban már az is körvonalazódik, hogy a holland szélső hol folytathatja pályafutását.

A Daily Mail információi szerint ugyanis a Premier League-ben szereplő Leicester City lesz a befutó Robbennél, aki korábban a Chelsea színeiben már megjárta az angol bajnokságot, 2004 és 2007 között erősítette a londoniakat.

A bukmékereknél is Brendan Rodgers együttese a favorit, második legvalószínűbb állomásként a szélső korábbi holland csapatát, a PSV-t nevezték meg, ám a támadó korábbi nyilatkozatában azt az opciót sem zárta ki, hogy felhagy a profi futballal, és a nyáron visszavonul.

Arjen Robben 2009 augusztusában igazolt a Bayernhez, többek között nyolc bajnoki címet, négy Német Kupát és egy Bajnokok Ligáját nyert a bajorokkal.