Társoldalunk:

Újabb sokk érte a Casillas családot, a kapus feleségét rákkal műtötték

2019.05.22. 00:21

Három héttel az után, hogy Iker Casillas szívinfarktust kapott a Porto egyik edzésén, újabb sokkoló hír érte a kapust és családját: a világ- és Európa-bajnok labdarúgó feleségét, a televíziós riporterként dolgozó Sara Carbonerót a minap daganatos betegség miatt megműtötték - számolt be az esetről a Nemzeti Sport.

A kétgyermekes családanya kedden az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy az orvosok rosszindulatú petefészek-daganatot diagnosztizáltak nála, és a napokban már meg is műtötték.

Még fel sem ocsúdtunk az egyik sokkból, az élet ismét meglepett bennünket" - utalt férje szívrohamára Carbonero. - "Néhány nappal ezelőtt egy felülvizsgálat során az orvosok rosszindulatú petefészek-daganatot diagnosztizáltak nálam, és már meg is műtöttek. Minden nagyon jól alakult, szerencsére idejében észrevették a tumort, de néhány hónapig még küzdenem kell, amíg a megfelelő kezeléseket kapom. Nyugodt és magabiztos vagyok annak kapcsán, hogy minden rendben lesz. Tudom, hogy nehéz út áll előttem, de happy end lesz a vége. Élvezem a családom, a barátaim és egy nagyszerű orvosi csapat támogatását."

Iker Casillas és Sara Carbonero két gyermek szülei: nagyobbik fiuk, Martín ötéves, a kisebbik, Lucas júniusban lesz három. A május elején szívinfarktuson áteső Casillas szerencsére már jól van, két héttel ezelőtt el is hagyhatta a kórházat.