Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint az Európa-liga döntőjének eredményétől függetlenül, valamint a Premier League-ben megszerzett bronzérem ellenére nyáron távozik a Chelsea vezetőedzője, Maurizio Sarri, az új szakmai stábba pedig korábbi legendákat szemelt ki a klubvezetés.

Bár hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett a Stamford Bridge-ről, az olasz mestert Frank Lampard válthatja majd a kispadon. A Chelsea legendás középpályása hatodik, rájátszást jelentő helyen végzett a Derby Countyval a másodosztályban, a Leedset kiejtve pedig készülhet az Aston Villa elleni, élvonalba való feljutásért zajló küzdelemre. A birminghamiek másodedzője a szintén egykori Chelsea-legenda, John Terry, akit a hírek szerint ugyancsak szívesen látnának az újjáalakuló szakmai stábban.

A Sky Sports kedd esti értesülései szerint pedig a sportigazgatói posztra is megvan Roman Abramovich és a vezetőség első számú jelöltje, aki nem más, mint az Arsenal labdarúgócsapatának idény végén visszavonuló kapusa, a korábban 11 éven át a londoniakat erősítő Petr Cech. A kékeknél 2017-ig Michael Emenalo töltötte be ezt a szerepet, azóta viszont nincs sportigazgatója a csapatnak.