Az Ajax elengedi az egyik legnagyobb sztárját

Ajax Amsterdam - Tottenham Hotspur Sports soccer CHAMPIONS LEAGUE Second legs
08 May 2019, Netherlands, Amsterdam: Football, Champions League, knockout round, semi-final, return leg Ajax Amsterdam - Tottenham Hotspur, in the Johan Cruijff ArenA. Hakim Ziyech (r) from Ajax cheers with his team mates about the goal to 2:0. Photo: Marius Becker/dpa
Vágólapra másolva!
A holland élvonalban szereplő Ajax Amszterdam újabb sztárját veszítheti el a nyári átigazolási szezonban, mivel a marokkói támadó, Hakim Ziyech távozása elé nem gördít akadályt a klub. A 26 éves jobbszélső iránt a Liverpool, a Manchester United, az Arsenal és a Bayern München is érdeklődik.

Szinte biztosra vehető, hogy Hakim Ziyech is távozik az Ajaxtól, mivel a BL-ben nyújtott teljesítménye miatt európai topklubok sora jelentkezett be érte.

Hakim Ziyech is távozik az Ajaxtól Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Marius Becker

„Ha érkezik érte jó ajánlat, akkor el kell fogadnunk. Megígértük neki.

Ziyech szereti a klubot, de a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítménye miatt sorban állnak érte a klubok" – mondta Marc Overmars, az Ajax sportigazgatója.

A marokkói focista – aki 21 gólt lőtt, és 26 gólpasszt adott a szezonban – 2016-ban 11 millió euróért került a Twentéből az Ajaxba, az amszterdami klub most minimum 40 milliót szeretne érte látni. A hírek szerint a Bayern München meg is adná ezt az összeget, de sietnie kell a bajor sztárcsapatnak az átigazolással, mert a Liverpool, a Manchester United, és az Arsenal is szívesen látna.