A Bajnokok Ligája után a Nemzetek Ligája döntőjében is ott lehet Harry Kane

fbl Horizontal
Tottenham Hotspur's English striker Harry Kane celebrates scoring the opening goal during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between BVB Borussia Dortmund and Tottenham Hotspur on March 5, 2019 in Dortmund, western Germany. (Photo by Bernd Thissen / dpa / AFP) / Germany OUT
Vágólapra másolva!
A bokasérülése után lábadozó Harry Kane is ott van a Nemzetek Ligája négyes döntőjére készülő angol labdarúgó-válogatott keretében.

Gareth Southgate szövetségi kapitány csütörtökön hirdette ki a 27 fős névsort, ezt szűkíti majd 23-asra a június 5. és 9. közötti, portugáliai torna előtt.

Harry Kane nem akármilyen meccseken tárhet vissza Forrás: AFP/Bernd Thissen

Kane, a Bajnokok Ligája-döntős Tottenham Hotspur csatára még a Manchester City elleni, április 9-i BL-negyeddöntőben sérült meg, azóta pedig nem lépett pályára. A hírek szerint a támadó a sorozat június 1-jei, madridi döntőjére felépül és ott lehet a Liverpool elleni fináléban.

A tavaly világbajnoki elődöntős angolok a Nemzetek Ligája elődöntőjében a hollandokkal találkoznak június 6-án, Guimaraesben. A másik ágon a házigazda portugálok a svájciakkal csapnak össze egy nappal korábban Portóban. A bronzmérkőzést és a döntőt június 9-én játsszák.