A Fradi elnöke köszönetet mondott az MLSZ-nek

Fradi sör bejelentés átadás, Heineken, Kubatov Gábor.
2017.08.01 Fotó: Csudai Sándor
Fradi sör bejelentés átadás, Heineken, Kubatov Gábor. 2017.08.01 Fotó: Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
Az elmúlt években kimondva és kimondatlanul is harcban állt az FTC és az MLSZ. A férfi labdarúgók 30. bajnoki címe mintha meghozta volna a nagy kibékülést. Kubatov Gábor, az FTC elnöke az Origónak adott interjúban mondott köszönetet a labdarúgó szövetségnek, amiért május 19-én, a Budapest Parkban a Fradi Fiesztán a legmagasabb szinten képviselteti magát.

A 120 éves FTC férfi labdarúgó csapata 30. bajnoki aranyát a hétvégén egy hatalmas bulival tervezi megünnepelni a Budapest Parkban.

Május 19-én délutántól közös meccsnézés, retro party, bajnokavatás, éremátadás, közös buli a B-középpel. Ez lesz a program, amire ingyen voucherek válthatóak előre. Az Origo Kubatov Gábort, az FTC elnökét kérdezte a rendezvény apropóján.

Miért esett a választás a Budapest Parkra?
Mert nagyszerűek az adottságai, igazi bulihelyszín, és sok ezer szurkolónkat kényelmesen vendégül tudjuk látni. A Parkban hétről hétre sok ezer embert szolgálnak ki professzionális módon, ugyanerre készülünk mi is. Ráadásul a Ferencvárosban van, könnyen megközelíthető.

Kubatov Gáborék extra meglepetésekkel készülnek vasárnapra Fotó: Csudai Sándor - Origo

Mi lesz a program?
Délután négykor nyitjuk a kapukat és onnantól folyamatosan gondoskodunk a szurkolók szórakoztatásáról. Minden, a hazai mérkőzéseinken meglévő aktivitást bevetjük, plusz közel száz négyzetméternyi kivetítő felületen együtt tudjuk nézni a Puskás Akadémia elleni utolsó bajnokit. A mérkőzés előtt és után a Fradi Média legjobb videóit vetítjük, valamint a közelmúlt sztárjai szakértőként kommentálják az eseményeket, értékelik az egész szezont. Extra meglepetéssel készülünk a B-középnek is.

Lesz zenés program is?
Mindenkinek az ízlésére gondoltunk, amikor a fradista lemezlovasokat, DJ Dominique-et, Náksi Attilát és Lotfi Begit felkértük. Nekik köszönjük, hogy vállalták a fellépést.

Hol lesz az éremátadás?
Természetesen a színpadon. A csapat Felcsútról érkezik, és amint befutnak a fiúk, a színpadra szólítjuk őket. Itt szeretnék köszönetet mondani a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, amiért a legmagasabb szinten képviselteti magát a díjátadón. Ezt megtiszteltetésnek tartjuk.

Nem tart attól, hogy kifütyülik az MLSZ képviselőit?
Biztos vagyok abban, hogy mindenki tisztában lesz azzal, ez az ünneplés ideje. Voltak és lesznek konfliktusaink a szövetséggel, de a célunk közös, mindannyian a magyar labdarúgásért dolgozunk. Vasárnap este pedig együtt ünnepelünk.