Vágólapra másolva!
A Ferencváros méltóképpen ünnepli meg a klub fennállásának 30. bajnoki címét, május 19-én, vasárnap a Budapest Parkba várja a szurkolókat, ahol meccsnézéssel, programokkal, a labdarúgócsapat 30. bajnoki aranyérmeinek átadásával, valamint hatalmas bulival készül a zöld-fehér egyesület.

Sőt, a klub hivatalos ajándékboltja, a Fradi Shop is kitelepül a helyszínre, így a drukkereknek A Budapest Parkban is lesz lehetőségük néhány ereklye – akár a 30. bajnoki címet hirdető póló, bögre, sál vagy zászló megvásárlására.

A Fradi Fieszta programja közös meccsnézéssel indul – az NB I záró fordulójában a Puskás Akadémia otthonába látogat az FTC-, majd elemzések, értékelések következnek a jelen és a múlt Fradi-sztárjaival.

Az est fénypontja a bajnokcsapat érkezése, valamint az aranyérmek és a bajnoki trófea átadása lesz majd,

amelyet hatalmas, közös buli követ.

Sztárparádéval készül a Ferencváros a bajnoki fiesztára

Igazi fieszta várja a Ferencváros szurkolóit május 19-én, vasárnap a Budapest Parkban, ahol meccsnézéssel, programokkal, a labdarúgócsapat 30. bajnoki aranyérmeinek átadásával, valamint hatalmas bulival készül a zöld-fehér egyesület - számolt be róla a Fradi.hu.

Az eseményre a belépés ingyenes, ám Fradi-szurkolói kártya és fényképes igazolvány együttes bemutatásához kötött. További fontos információ, hogy bár nem kötelező, de érdemes előre ingyenes vouchert „vásárolni” az eseményre ezen a linken. A voucher megváltásával garantáltan nem marad le senki a Fradi Fiesztáról, és biztos belépője lesz az eseményre, ezért a szervezők mindenképpen ajánlják annak beszerzését.