Társoldalunk:

Kizárt, hogy valaha is látott ennél őrültebb öngólt - videó

2019.05.15. 08:23

A Bundesliga 2 utolsó helyén álló Duisburg nem elég, hogy fenékig ürítette a kiesés keserű poharát, de még az év öngólját is sikerült összehozniuk.

A német másodosztály utolsó előtti fordulójában a tabella alján szerénykedő Duisburgnak még volt matematikai esélye, hogy legalább az osztályozót jelentő 16. helyre odaérjen. Ehhez elsőként hazai pályán le kellett volna győznie az ötödik helyen álló Heidenheimet. Azzal nem lehet vádolni az MSV-t, hogy ne tett volna meg mindent a sikerért a sokkal esélyesebb vendégekkel szemben, hiszen 0-1 és 1-2 után is kiegyenlítettek, Dustin Bomheuer góljával. Sőt, a meccs ötödik gólját is ő szerezte, de ennek a találatnak csak a vendégszurkolók és a „Minden idők leghihetetlenebb öngóljai” című videók összeállítói örülhettek tiszta szívből. Mutatjuk: 

Hihetetlen, de a hazai csapat még eztán is rúgott egy gólt, hogy aztán a 82. percben megpecsételődjön a sorsa, és 4-3-ra kikapjon. Nem nagy vigasz, de a győzelemmel sem mentek volna sokra, mert a 16. Ingolstadt a Darmstadt elleni 3-0-val bebiztosította magának az osztályozós helyet.