Eden Hazard: Döntöttem, a Chelsea-nél már mindent tudnak

Horizontal
Hazard menne, kérdés elengedik-e, pénzt most láthatna belőle utoljára a Chelsea
Vágólapra másolva!
Eden Hazard, a Chelsea utolsó bajnokija után elmondta, a Chelsea-nél már tudják, hogy döntött a jövőjével kapcsolatban, és arra vár, hogy megoldódjon a helyzete.

Eden Hazard, a Chelsea belga játékosa elmondta, már két hete döntött a jövőjével kapcsolatban, ezt pedig már a Chelsea-nél is tudják, de minden bizonnyal csak az Európa-liga döntője után kezdődhetnek meg a tárgyalások.

A Sky Sports értesülései szerint Hazard nyáron a Real Madrid játékosa lesz. A belgának, aki 2012-ben 32 millió fontért érkezett a Lille-től, már csak egyéves szerződése van a londoni csapattal.

Hazard menne, kérdés elengedik-e, pénzt most láthatna belőle utoljára a Chelsea Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Hazard-t a Leicester elleni, gólnélküli meccsen a hajrára cserélte be Maurizio Sarri, majd rögtön a bajnoki után nyilatkozott is.

"Meghoztam a döntésemet pár héttel ezelőtt, de ez nem csak rólam szól. Még van egy döntőnk az Arsenal ellen, aztán meglátjuk, mi történik majd" - mondta Hazard.

A játékostársak közül többen is elmondták, szeretnék, ha maradna a csapat legjobbja, de tiszteletben kell tartaniuk a döntését.

A Chelsea-szurkolóknak sem lehet megnyugtató Hazard nyilatkozata, ha maradni akarna, már nyilván megoldották volna a helyzetet, és nem kellene kétértelmű nyilatkozatokat tennie.