A fejkendős Neymar elképesztő cselén ámul a világ - videó

fbl TOPSHOTS Horizontal
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (L) celebrates with teammates after scoring his team first goal during the French L1 football match between Angers (SCO) and Paris Saint-Germain (PSG), on May 11, 2019, at the Raymond-Kopa Stadium, in Angers. (Photo by Jean-François MONIER / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában a már bajnok Paris Saint-Germain 2-1-re győzött az Angers vendégeként. A világ legdrágább játékosa ezúttal fejkendőben pompázott, de a furcsa viselet mellett egy góllal és egy fantasztikus csellel is felhívta magára a figyelmet.

A párizsi csapat a 20. percben szerezte meg a vezetést. Dani Alves beadása után Neymar fejelt a bal alsó sarokba. A brazil támadó a 34. bajnoki gólját szerezte a PSG-ben, de ez volt az első, amit fejjel ért el.

A világ legdrágább játékosa az egész meccs alatt elemében volt. A második félidőben bemutatott egy káprázatos cselt, amely után az ellenfél játékosai is csak kapkodták a fejüket.

Az 58. percben Ángel Di Maria találatával növelték előnyüket a párizsiak, majd a 85. percben Marquinhos kiállítása miatt emberhátrányba kerültek, és kaptak egy tizenegyest. Flavien Tait lövését a veterán Gianluigi Buffon kivédte, de a kipattanónál már tehetetlen volt, így kialakult a 2-1-es végeredmény.