Jürgen Klopp: Nem tudom, hogyan csináltuk

firo: 13.03.2019 Football, Football: Uefa Champions League, CL FC Bayern Munich Muenchen - Liverpool FC Football: Uefa Champions League SPO CL FC Bayern Munich Muenchen - Liverpool firo: 13.03.2019 Football
firo: 13.03.2019 Soccer, Football: Uefa Champions League, CL Season 2018/2019 Eighth finals, Ruckspiel FCB FC Bayern Munich Muenchen - Liverpool LIV coach, Coach, Jurgen Klopp, final jubilation, jubilation, clapping, beck, | usage worldwide
Vágólapra másolva!
A Liverpool edzője nem tudja, hogyan fordították meg a Barcelona elleni BL-elődöntőt. Gyorsnyilatkozatok minden idők egyik legnagyobb futballdrámája után.

A barcelonai 3-0 után a katalán együttes Liverpoolban 4-0-s vereséget szenvedett, így a június elsején, Madridban rendezendő BL-döntőbe a Liverpool jutott be.

Talán a világ legjobb csapata ellen játszottunk, nem egyszerű megverni a Barcelonát, pláne nem kapott gól nélkül. Nem vagyok született angol, nincs jobb szavam erre: hihetetlen! Láttam, hogy a lefújás után sír a pályán James Milner, ez is azt mutatja, milyen sokat jelent számunkra ez az eredmény.

nyilatkozta a Liverpool edzője, a német Jürgen Klopp.

A csereként beállt és két gólt szerző Georginio Wijnaldum arról beszélt, hogy a barcelonai első összecsapás után többen biztosak voltak abban, hogy négy gólt tudnak rúgni a Barcelonának. "Mi meg tudtuk mutatni, hogy képesek vagyunk a csodára.