Vágólapra másolva!
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain két sztárja, Neymar és Julian Draxler kis híján összeverekedett az öltözőben. Francia lapértesülések szerint a bajnok PSG-nél nagyon feszült a hangulat az elmúlt hetek rossz eredményei miatt.

A Le Parisien értesülése szerint

nem sokon múlt, hogy Draxler megüsse Neymart,

csak a vezetőedző, Thomas Tuchel, valamint Antero Henrique sportigazgató közbelépésének köszönhető, hogy nem volt tettlegesség, mivel sikerült szétválasztaniuk a két játékost.

A balhé onnan indult, hogy a brazil sztár előbb kritizálta Presnel Kimpembét, aki állítólag a Nantes elleni mérkőzés félidejében azt mondta a csapattársainak, hogy

ne foglakozzanak Thomas Tuchel utasításaival.

Neymar ezt követően úgy érzékelte, hogy a PSG több fiatal játékosa nem vette figyelembe a német tréner tanácsait a Rennes elleni, 2–0-ról elveszített kupadöntő félidejében, ezt pedig szóvá is tette a világsztár.

Neymar és Draxler kis híján egymásnak ment Forrás: AFP/Boris Horvat

A Montpellier ellen 3-2-re elvesztett bajnoki után pedig már Draxler kritizálta az öltözőben Neymart, mert véleménye szerint túl önző a támadó, aki keményen visszavágott a német játékosnak: „Kinek gondolod te magadat, hogy így beszélsz velem?"

A francia lapok szerint a balhé után nem elképzelhetetlen, hogy

Neymar nyáron távozik Párizsból,

és akár már 170 millió euróért eladná a klub, hiába fizetett érte korábban több mint 220 milliót.