Komoly eltiltást kapott a bírót megütő Milan-játékos - videó

fbl Horizontal
Italian referee Marco Di Bello (Rear) gives a red card to AC Milan's Brazilian midfielder Lucas Paqueta (L) during the Italian Serie A football match AC Milan vs Bologna on May 6, 2019 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
Három mérkőzésre szóló eltiltást kapott Lucas Paqueta, az AC Milan brazil labdarúgója, miután hétfőn este, a Bologna elleni bajnokin megütötte a játékvezető kezét.

A Flamengótól januárban 35 millió euróért szerződtetett középpályás a találkozó 75. percében reagált túl hevesen egy őt ért szabálytalanságra, éles szóváltásba keveredett a bolognai Erick Pulgarral, amiért a bíró sárga lapot adott neki. Amikor Paqueta meglátta a lapot, jobb karjával ráütött a bíró kezére, aki erre felmutatta neki a pirosat.

A brazil válogatott futballista ügyét már kedden megtárgyalta az olasz szövetség fegyelmi bizottsága, melynek három meccsre szóló ítélete azt jelenti, hogy Paqueta ebben a szezonban már nem léphet pályára a milánói csapatban.

Paqueta elvesztése érzékenyen érintheti a milánói csapatot, amely az Atalantával és az AS Romával harcol a Bajnokok Ligája-szereplést jelentő negyedik helyért.

Gennaro Gattuso csapata szombaton a Fiorentinához látogat, majd a Frosinonét fogadja, végül a SPAL otthonában zárja a szezont.

Az AC Milan hátránya jelen pillanatban három pont a negyedik Atalanta mögött.