Vágólapra másolva!
A Norwich City vezetősége és a csapat játékosai is úgy gondolták, hogy illik méltóképpen megünnepelni a feljutást a Premier League-be. Az biztos, hogy a buli emlékezetes lett.

A Norwich City két szezon után jutott vissza a másodosztályt (Championship) megnyerve a Premier League-be. A klub vezetősége nem akarta elkapkodni a bajnoki cím megünneplését, holott az már két hete biztossá vált, ezért az utolsó forduló utánra hagyták az ünneplést. A szokásos utcai parádét hétfőn rendezték meg a kelet-angliai kisvárosban, ahol a kilátogató húszezer szurkoló először azt láthatta, hogy a gyönyörűen lefóliázott nyitott csapatbusz fogta magát és lerobbant.

A másodosztály leggólerősebb (46 meccsen 93 gól) csapata ezúttal sem parkolta le (végleg) a buszt: a diadalmas alakulatot gyorsan átpakolták egy piros városnéző buszra, és így gurultak végig Norwich főutcáján.

A városházához érve pedig azt kellett látniuk a drukkereknek, hogy skót középpályásuk, Kenny McLean előbb kinevezi magát polgármesternek, majd kiderül róla, hogy az egész buli alatt csak narancslevet iszik. Botrány...

És még mindezek ellenére sem mondhatja senki, hogy egy ilyen buli rosszul sikerült volna:

Apró érdekesség, hogy a buszos malőrrel, a csapat mintha csak életre akarta volna kelteni a 2001-es Mike Bassett: Englang Manager című film kultikus jelenetét, ahol a filmbeli Norwich csapata egy hasonló győzelmi parádé során eltéved a városban.