Vágólapra másolva!
Nem sokan cserélnének Christian Dibble-lel, az angol ötödosztályban szereplő Wrexham AFC kapusával, aki csütörtök este nemcsak egy feljutást jelentő meccset veszített el hosszabbításban a csapatával, de még az autóját is ellopták.

A walesi együttes a negyedik helyen végzett a National League (angol ötödosztály) alapszakaszában, ennek megfelelően hazai pályán fogadhatta a hetedik Eastleigh-t, amely hetedikként zárt. Habár a Wrexham volt a favorit, mindössze egy meg nem adott gólig jutott (amit állítólag jogtalanul érvénytelenített a játékvezető), de ellenfele sem talált be a rendes játékidő alatt, jöhetett a hosszabbítás, aminek a 19. percében Danny Hollands megszerezte a vendégek számára a győzelmet.

Christian Dibble élete legrosszabb napjain van túl Forrás: Daily Post

A Wrexham kiesett, a játékosok pedig összetörtek, de senki sem járt olyan rosszul, mint a csapat egyetlen walesi játékosa, a cserekapus Christian Dibble. A játékos nagyon későn ért haza a meccs után, majd lefeküdt aludni. Amikor felkelt reggel, hogy elmenjen bevásárolni, meghökkenve látta, hogy nem áll a háza előtt a fekete Mercedese, aminek a kulcsát besurranó tolvajok lopták el.

A jármű azóta sem lett meg, Dibble pedig elmondta, hogy ezek élete legrosszabb napjai, amit meg tudunk érteni.