Vágólapra másolva!
A francia L'Equipe információi szerint két, jelenleg munkanélküli edző, José Mourinho és Antonio Conte is olasz csapatnál ülhet le újra a kispadra.

Mindkét tréner Angliában dolgozott utoljára, Mourinhót 2018 decemberében rúgta ki a Manchester United, Contét pedig öt hónappal korábban küldte el a Chelsea. Azóta egyikőjük sem vállalt munkát, de most úgy tűnik, ismét ugyanabban a bajnokságban dolgozhatnak.

Lehet, hogy Mourinhót és Contét ismét láthatjuk együtt az oldalvonal mellett Forrás: AFP/Glyn Kirk

Mourinhót állítólag az AS Roma csapata már megkínálta egy hároméves ajánlattal, de a "Special One" egyrészt kijelentette, hogy csak akkor fogadja el, ha a Roma kiharcolja a BL-indulást (jelenleg egy pont lemaradással áll a 4. Atalanta mögött), másrészt titokban abban reménykedik, hogy a PSG kirúgja Thomas Tuchelt és őt szerződteti a helyére.

Contét a Mourinhóval 2010-ben Bajnokok Ligáját nyerő Internazionale kereste meg, az olasz szakember ígéretet is kapott a vezetőségtől, hogy annyit költhet a nyáron új játékosokra, amennyit csak szeretne, emellett körülbelü évi 16 millió eurót tehetne zsebre.