Megfelezi sztárja fizetését a ManUnited, csak valaki vigye már onnan

FC Barcelona v Manchester United - UEFA Champions League Quarter Final: Second Leg UEFA CHAMPIONS LEAGUE Quarter Final FC Barcelona Manchester United Camp Nou Spain Alexis Sanchez
Alexis Sanchez of Mancherter during the warm-up before the UEFA Champions League Quarter Final second leg match between FC Barcelona and Manchester United at Camp Nou on April 16, 2019 in Barcelona, Spain. (Photo by Jose Breton/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Manchester United menedzsmentje megfelezte a chilei Alexis Sánchez fizetését, hogy ezzel is kedvet csináljanak neki a távozáshoz, illetve a reménybeli vevőknek a vásárláshoz.

A 2018 januárjában az Arsenaltól érkező, és hetente 500 ezer fontot (kb. 190 millió forint) kereső kereső chilei sztár nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, többször is sérült volt, jó meccse pedig alig akadt az elmúlt bő 15 hónapban. A United vezetősége már szeretne rajta túladni, csakhogy a hatalmas fizetése miatt jószerével nincs olyan csapat, ahol komolyan felmerülne neve.

A MU vezetősége ezért úgy döntött, hogy megfelezi a fizetését, így már csak 13 millió fontot fog keresni évente, ez pedig talán meghozza a kedvét, hogy a még három évig érvényes szerződése dacára odébbálljon. És, akkor talán már az új fizetésével is beérné máshol, ha lenne kár kereslet.