A Kansast legyőző Monterrey nyerte a észak- és közép-amerikai BL-t - videó

_FV_MTY_UANL_ FINAL,SCCL,CONCACAF,SCOTIABANK CONCACAF CHAMPIONS LEAHUE,LIGA DE
during the match Monterrey FC (MEX) vs Tigres UANL (MEX), corresponding to the second leg match of the Great Final, Scotiabank Concacaf Champions League, at BBVA Bancomer Stadium, Monterrey, Nuevo León, México, on May 01, 2019. <br><br> durante el partido Monterrey FC (MEX) vs Tigres UANL (MEX), correspondiente al partido de vuelta de la Gran Final, Scotiabank Concacaf Champions League en el Estadio BBVA Bancomer, Monterrey, Nuevo León, México, el 01 de Mayo de 2019.
Vágólapra másolva!
A mexikói Monterrey nyerte meg az Észak- és Közép-Amerikai Konföderáció (CONCACAF) labdarúgó Bajnokok Ligáját, miután az idegenben megnyert első mérkőzést követően, hazai közönség előtt 1-1-es döntetlent játszottak a szintén mexikói Tigres csapatával.

A Monterrey az elődöntőben a három magyar játékossal, Németh Krisztiánnal, Baráth Botonddal és Sallói Dániellel felálló Sporting Kansas Cityt győzte le hazai pályán 5-0-ra, majd a visszavágón 5-2-re, míg a Tigres az ugyancsak mexikói Santos Lagúnát búcsúztatta (3-0, 3-2).

A döntő első mérkőzését idegenben nyerte a Monterrey az argentin Nicolás Sánchez góljával. A visszavágót ilyen kulisszák között rendezték:

Arról nem is beszélve, hogy ilyen látványban volt részük a játékosoknak:

A hazai csapat egy 11-essel szerzett vezetést a 25. percben, újra Sánchez volt eredményes.

A Tigres pedig csak a 85. percben tudott gólt szerezni, a korábbi 36-szoros francia válogatott, André-Pierre Gignac révén, aki 2015 óta játszik a Tigrésben, ahol 157 meccsen ez volt a 100. gólja.