11 sztárfocista, akikett nyáron ingyen meg lehet szerezni

fbl Horizontal
Chelsea's Brazilian defender David Luiz celebrates after scoring during a UEFA Champions league group stage football match between Chelsea and Roma at Stamford Bridge in London on October 18, 2017. / AFP PHOTO / Glyn KIRK
Vágólapra másolva!
A SkySports.com összeállított egy csapatot azokból a játékosokból, akiknek a szezon végén lejár a szerződésük. Vannak köztük olyanok, aki valószínüleg visszavonulnak, de több játékosért beindul a nyáron a licitháború. 

Kapus

Többek között a PSG veteránja Gianluigi Buffon, a portugál Gomes vagy holland Vorm sem rendelkezik szerződéssel a következő szezonra, de minden bizonnyal a Chelsea argentin válogatott kapusáért, Caballeroért lesz a legnagyobb harc a kérők között.

Védelem

Kapósak lesznek az angol válogatott védők, Cahill, Jagielka és Baines is szabadon igazolható lesz, de nem őket választotta be a válogatottba a szaklap. A SkySport tizenegyébe a Liverpool mindenese James Milner, a Manchester City veteránja Vincent Kompany, David Luiz és Nacho Monreal került be.

Középpálya

Nehéz nyár elé néznek a a Manchester United vezetői, Herrera és Mata szerződése lejár. Párizsban nem marasztalják Rabiot-t, illetve az Arsenal sem hosszabbított eddig Danny Welbeckkel.

Támadósor

A SkySports válogatottjának a támadósorát a liverpooli Sturridge és a Marseille csatára Mario Balotelli alkotja, egyik klasszisnak sincsen szerződése a következő szezonra. Olyan veteránoknak sincsen csapatuk egyelőre, mint Andy Caroll, Peter Crouch vagy Fernando Llorrente.

Remek csapatot állított össze a SkySports.com a lejáró szerződésű játékosokból Forrás: Origo