Lyon-Barcelona BL-döntő lehet Budapesten

Horizontal
Chelsea's Scottish forward Erin Cuthbert (C) celebrates with her teammates after scoring a goal during the Women UEFA Champions League semi-final football match Lyon vs Chelsea, on April 21, 2019 at the Parc Olympique Lyonnais stadium in Decines-Charpieu, central-eastern France. (Photo by JEFF PACHOUD / AFP)
Vágólapra másolva!
Május 18-án a Groupama Arénában rendezik meg a női labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjét. A vasárnap esti elődöntők első felvonása után a Marozsán Dzseniferrel a soraiban játszó Lyon és a Barcelona áll közelebb a döntőbe jutáshoz.

22.911 néző tekintette meg Lyonban a Chelsea vendégjátékát, ez új rekord a női BL történetében. A Lyon - a gólpasszt adó Marozsán Dzseniferrel a soraiban - már 2-0-ra vezetett, de a Chelsea szépített, így a jövő heti londoni visszavágó nagy izgalmakat ígér. (A londoniak a meccs során 11-est hibáztak.) A meccsen Marozsán Dzsenifer gólpasszt adott, ezt meg is mutatjuk.

A másik elődöntőben a Barcelona a Bayern München otthonában nyert 1-0-ra, így az egy hét múlva esedékes visszavágón a katalánok vannak kedvezőbb helyzetben.

A Barcelona-Bayern München női BL elődöntőről az Origo a helyszínről számol be április 28-án.

Női labdarúgó Bajnokok Ligája, elődöntő, 1 mérkőzések: Olympique Lyon (francia)-Chelsea (angol) 2-1 (Cascarino 27., A. Henry 39., ill. Cuthbert 72.)
Bayern München (német)–FC Barcelona (spanyol) 0-1 (Hamraoui 63.)