Vágólapra másolva!
A Bundesliga két legrosszabb formában lévő együttese csap ma össze. A Hertha öt, míg a Hannover sorozatban nyolc vereséget szenvedett el a bajnokságban. Dárdai Pál csapatának itt a remek lehetőség, hogy kilábaljanak a gödörből.

Sorozatban öt bajnoki vereség után a Hertha BSC vezetősége a héten bejelentette, hogy a következő szezonban nem Dárdai Pál irányítja a csapatot. A magyar tréner elmondta a héten, hogy elfáradt a négy és fél éves edzősködése alatt, és a szezon további részében nyomás nélkül szeretne minél jobb helyezést elérni a csapatával.

Dárdai Pál szeretné a 10. helyet elérni a szezon végén Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Jan Kuppert

Érkeztek jó hírek is a héten a csapat háza tájáról, a rengeteg sérült és eltiltott közül, legalább a kulcsembernek számító Duda és Ibisevic valószínűleg a magyar tréner rendelkezésére állhat.

A sorozatban nyolc bajnoki vereségnél járó Hannover legyőzése szinte kötelező a Hertha számára. Az alsó-szászországi együttes jelenleg sereghajtó a német bajnokságban, ha nem nyernek ma Berlinben, akkor matematikai esélye sem marad arra, hogy jövőre is az első osztályban szerepeljen.