Bajnok lehet a PSG a rangadó után

Horizontal
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar and team mates salute supporters after winning the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Olympique de Lyon (OL) on October 7, 2018 at the Parc des Princes stadium in Paris. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)
Vágólapra másolva!
Ha legyőzi a Monacot, akkor hazai pályán lehet bajnok lehet a PSG. 

A Paris Saint-Germain 17 pontos előnnyel vezeti a francia bajnokságot és már három fordulóval ezelőtt megszerezhette volna az aranyérmet. Először 2–2-es döntetlent játszott otthon a Strasbourggal, majd 5–1-re kikapott a Lille otthonában és végül a Nantes vendégeként is 3-2-es vereséget szenvedtek. Ha legyőzik a 33. fordulóban a Monaco együttesét, akkor matematikailag is bebiztosíthatják az áhított bajnok címet.

Thomas Tuchel vezetőedző a Bajnokok Ligájából történt kiesés, a bajnoki vereségek után érthetően ideges az edzéseken.

A német mesternek nincs könnyű dolga a csapat összeállításával, rengeteg a sérült és sok olyan játékos van, akinek kisebb-nagyobb gondja miatt kockázatos lenne a pályáralépése. Mbappé, Cavani, Di Maria, Meunier, Neymar és Thiago Silva sem állhat valószínűleg rendelkezésre.