Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóhírek szerint Mohamed Szalah arra kérte a Liverpoolt, hogy tegyék átadólistára, és hadd igazolhasson a nyáron egy másik klubhoz. Az AS úgy tudja, az egyiptomi klasszis összeveszett a csapat menedzserével, Jürgen Klopp-pal. 

A Liverpool szerdán Portóban is nyerni tudott (1-4), így kettős győzelemmel búcsúztatta a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a portugál riválisát. A meccsen Mohamed Szalah is gólt szerzett, ennek ellenére úgy néz ki, közel sincs minden rendben az angol együttesnél. Az AS szerint ugyanis

Szalah összeveszett Klopp-pal, amely olyan súlyú volt, hogy az egyiptomi eldöntötte, hogy távozik a Liverpooltól.

Szalah kérte is a klub vezetőségét, hogy tegyék átadólistára. A Liverpoolnál azonban mindent elkövetnek, hogy megtartsák a focistát, hogy mégis maradjon. Állítólag azt az ígéretet kapta az egyiptomi, ha

nem gondolja meg magát a szezon végéig, akkor nem gördítenek akadályt a távozása elé.

Mohamed Szalah távozni szeretne Liverpoolból a hírek szerint Forrás: AFP/Paul Ellis

Az elmúlt szezon PL-gólkirálya iránt már

egy ideje élénken érdeklődik a Real Madrid, Zinadine Zidane szívesen látná a csapatban.

Hogy emiatt indult-e el az egész ügy, az nagy kérdés, mindenesetre a madridi együttesnek mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha meg akarja szerezni Szalahot, mivel a támadó tavaly hosszabbított a bajnoki címért is harcoló angol csapattal.

Szalah a Premier League most futó idényében 34 meccsen 19 gólnál jár, így nem is lehet kérdés, hogy hatalmas érvágás lenne a Liverpool számára a távozása.

A játékos ügynöke persze gyorsan igyekezett cáfolni az információkat,

ennek ellenére úgy néz ki, újabb nagy átigazolási szappanopera elé nézhetünk.