Szinte biztos, hogy kihagyja a BL-visszavágót a Juve kapitánya

Atletico Madrid v Juventus - Champions League Atletico Madrid Juventus CHAMPIONS LEAGUE UEFA Turin Spain Italy SPORT FOOTBALL PLAYER soccer Giorgio Chiellini
Giorgio Chiellini of Juventus controls the ball during the UEFA Champions League Round of 16 first leg match between Ateltico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano Stadium on February 20, 2019 in Madrid. (Photo by Jose Breton/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Minden valószínűség szerint kihagyja az Ajax elleni keddi Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágót Giorgio Chiellini, a Juventus csapatkapitánya.

A 34 éves védő nem vett részt a BL-negyeddöntő visszavágóját megelőző utolsó tréningen, így aligha számol a pályára lépésével Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője. Chiellini már az amszterdami mérkőzést is kihagyta, de akkor még úgy tűnt, hogy a visszavágót vállalni tudja.

Allegri az olasz klasszishoz hasonlóan nem számolhat Juan Cuadradóval sem, de a kolumbiai szélső már hosszabb ideje sérült.

A két csapat első mérkőzése remek mérkőzésen 1-1-es végeredményt hozott, azaz a Juventus várhatja kedvezőbb helyzetből kedd este 21 órakor kezdődő torinói találkozón, amit az Origo a szokott módon percről percre cikkben követ majd a Barcelona–Mnchester United találkozóval együtt.