Steven Gerrard megbünteti a Celtic ellen kiállított csatárát

fbl Horizontal BUST HEADSHOT
Rangers' English manager Steven Gerrard awaits kick off in the UEFA Europa League Group G football match between Rangers and Villarreal at Ibrox Stadium in Glasgow, Scotland on November 29, 2018. (Photo by ANDY BUCHANAN / AFP)
Vágólapra másolva!
Steven Gerrard csapata, a Glasgow Rangers a Celtic vendége volt hétvégén a skót foci legnagyobb meccsén. A Celtic 2-1-re vezetett, amikor Alfredo Morelos pirosat kapott. A Rangers még egyenlített tíz emberrel, de a Celtic a 86. percben megszerezete a győztes gólt, az előnye így 13 pont a tabella élén.

A korábbi liverpooli legenda, Steven Gerrard, a Rangers menedzsere elmondta, büntetés vár Morelosra, akit ötödik alkalommal állítottk ki a szezonban. Morelos emelett 29 gólt is szerzett, de Gerrard egyelőre nem tudja lehiggasztani a csatárt, aki ezúttal egy könyökösért kapott pirosat úgy, hogy a labda a közelben sem volt.

"Meg fogjuk oldani ezt a helyzetet, pénzbüntetést fog kapni" - mondta Gerrard. "Egy heti bérét nem fogja megkapni, amit szeretnék, ha azoknak a szurkolóknak adnánk, akik kijöttek erre a meccsre. Már mindent étbeszéltem vele, de nem tudom megvédeni. Ugyanúgy szeretem a játékost, fantasztikus focista, de keménynek kell lennem vele, hogy tanuljon belőle."